سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 20
بازدید دیروز : 1
کل بازدید : 198257
کل یادداشتها ها : 121
خبر مایه


1 2 3 4 5 >

* دلم می سوزد از این بی عدالتی های ....*
*
دلم می گیرد از این بی فرهنگی ها و بی خردی ها...*
*
خسته ام از این رفتار های دوگانه ، این تبعیض های بیشمار ، این دروغ های تلخ و این صداقت های پوچ....*
*
خسته از رسانه ملی از ملیت رسانه از نقش رسانه در فرهنگ ملیتم و میلی بودن آن در برابر ملت ایران*
*
خسته ام از اینکه حمایت های بیشمار مردم در حمایت از دکتر روحانی و دکتر عارف را بر نمی تابند*
*
خسته ام از اینکه لنز های حسود دوربین های سیما نسبت به علاقه مردم به کاندید های اصلاح طلب چشم های خود را می بندند*
*
خسته ام از اینکه باید بپذیریم مسابقانه عادلانه است ، سیما بی تعصب است و شرایط محیا تا به خیال خود مرا دل سرد کنند و میدان مبارزه سیاسی را ترک کنم تا با خیالی آسوده در مسابقه یک دونده یک برنده فاتح میدان بی رقیب باشند*
اما....
اما با تمام این بی عدالتی های ، با تمام این نگاه های خاص و نورچشمی با تمام اهرم های بی اساس فشار....باز هم در کنار دکتر حسن روحانی و دکتر محمد رضا عارف خواهیم ماند تا سایه اقتدارگرایان را با حضور بیشمار و میلیونی ملت شریف ایران بزدایم*
*
اندکی صبر ، سحر نزدیک است*

 


  

برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با حضور حجت‌الاسلام حسن روحانی از شبکه دو سیما پخش شد و کاندیدای جناح اعتدال با تسلط به مباحث مختلف، از این مباحثه پرچالش که منجر به چندبار جدل او با مجری برنامه شد، موفق بیرون آمد.

روحانی: ای کاش در رسانه ملی هم عدالت بود
در این برنامه دکتر حسن روحانی چندبار در مقابل سئوالات خاص مجری برنامه (عابدینی) واکنش تند نشان داد و به او گفت آن کسانی که از گوشی این موضوعات دروغ را به عنوان سئوال به گوش شما رسانده‌اند (در رابطه با پرونده هسته‌ای ایران در دوره آقای خاتمی و ریاست روحانی در شورای امنیت ملی کشور) بروند تاریخ مذاکرات را مطالعه کنند. روحانی در اواخر برنامه به مجری تاکید کرد شما آن موقع که در دوره ما تعداد سانتریفیوژها به 3000 رسید، کجا بودید؟ عابدینی (مجری) گفت دوبار کتاب شما را خواندم که روحانی به او سفارش کرد پس برای سومین بار هم بخوانید تا شما و آنانی که از گوشی اطلاعات کذب را به شما منتقل می‌کنند روشن شوند. مهمترین محورهای سخنان حسن روحانی در این برنامه به شرح زیر است:

* در مجمع تشخیص و مجلس خبرگان فعالم و نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی هستم. دلم میخواست تجربیاتم که از سرمایه ملت هست را بتوانم در این شرایط حساس برای ادای خدمت به کار بگیرم و بتوانم در آینده کشور، شاهد آینده بهتری برای آینده و رفاه مردم باشم و آنچه دارم را به مردم خدمت کنم.

* من یک اعتدال گرا هستم و همیشه با اصولگرایان و اصلاح‌طلبان معتدل کار کرده‌ام و امروز هم همان مسیر را ادامه می‌دهم. خوشحالم در این سی و چند سال خط و فکرم تغییر نکرده و هیچگاه افراطی نبوده‌ام. نه به سمت راست و نه به سمت چپ. امیدوارم بتوانم آنها که اعتدال، عقلانیت و عدالت را دوست دارند را نمایندگی کنم.

* در اقتصاد اساس حل همه معضلات، رونق هست. وظیفه اصلی دولت آن است که محیط کسب و کار را آماده کند. بهبود محیط کسب و کار. اگر این محیط بهبود پیدا کرد، زمانی هست که تولید در بخش‌های مختلف کشاورزی و خدمات رونق پیدا می‌کند.

* امروز مشکلات و موانع تولید با یک تدبیر قابل حل و فصل هست. برخی موارد را کوتاه مدت می‌شود حل کرد و برخی نیاز به برنامه‌های بلندمدت دارد. الان بیش از 41 هزار واحد صنعتی نیمه تمام داریم. اگر فقط 34 هزار میلیارد تومان اعتبار در اختیار این واحدها گذاشته شود همه اینها فعال می‌شود و میتواند 499 هزار نفر را مشغول به کار کند. امروز در بخش‌های مختلف تولیدی اگر یک مقدار ثبات برگردد و مردم بدانند مقررات هرروز تغییر نمی‌کند، وضعیت بهتر می‌شود. گاهی در عرض یک ماه چهل بار مقررات اقتصادی تغییر می‌یابد.

* اگر بتوانیم رونق اقتصادی را درست کنیم، بحث بیکاری هم حل می‌شود. امروز حداقل 3 میلیون و 300 هزار بیکار در کشور وجود دارد.

* مردم 3 هزار میلیارد را به‌خاطر آن فساد به‌خوبی یادشان هست. خیلی‌ها باید به دادگاه بروند که چرا کاری نکردند که ما هر ماه 3 هزار میلیارد ضرر نکنیم؟ و این همه بیکار داشته باشیم.

* از مردم می‌پرسم کدام خانواده است که الآن بیکار نداشته باشد؟ آیا نمی‌شد این مشکل را حل کرد؟ اگر دولت با تدبیر حل می‌کرد این مشکل حل نمی‌شد؟ رشد اقتصادی ما کجاست؟ ما قرار بود در چشم‌انداز بیست ساله حداقل رشد اقتصادی کشور 8 درصد باشد. الان حدود 3 درصد است. و در سال جاری که مسئولان می گویند منفی یا زیر منفی است.

* کدام کشور در منطقه هست که تورم 30 درصدی داشته باشد؟ تورم ما نقطه به نقطه بالای 40 درصد است. در مواد غذایی این تورم 58 درصد بوده است به‌خاطر اینکه تولید رونق نداشته است.

* اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصاد استقامتی. ما باید مقاومت را ادامه بدهیم نه برای کوتاه مدت. اقتصاد مقاومتی به‌معنای اقتصاد ریاضتی نیست. اقتصاد مقاومتی به این معناست که برویم به‌سمت تولید داخلی. کاری کنیم که به رشد 8 درصد بتوانیم برسیم و نگذاریم بیکار در جامعه ما وجود داشته باشد و خرج‌های بیجای دولت را کم کنیم. اقتصاد مقاومتی یعنی به جای شعار، برنامه‌ریزی و کار کنیم و مداوم واردات زیاد نشود بلکه تولید داخلی افزوده شود. اقتصاد مقاومتی یعنی اهداف چشم‌انداز را با همان قدرت ادامه بدهیم.

* دنیا می‌خواهد ما را در اقتصاد و سیاست منزوی کند ولی ما نباید بگذاریم. مقاومت و استقاومت یعنی توطئه‌ها و نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کنیم.

* یارانه باید هدفمند شود اما سوال این است که آیا هدفمند شد؟ هدفمندی یارانه خیلی هدف قشنگی است. مجلس از برنامه دوم و سوم این موضوع را دنبال کرده است. الحمدلله هدفمندی یارانه‌ها قدم اولش ولو ناقص اجرا شد. ای کاش هدفمندی یارانه آنطور که مجلس تصویب کرده بود اجرا می‌شد. هدفمندی یارانه قرار بود به تولید رونق بدهد. برای ادامه باید کاری کنیم که قانون را به دقت اجرا کنیم و نواقص گذشته را جبران کرده و اشکالات را رفع کنیم. معتقدم در کنار یارانه نقدی نیاز به یارانه کالایی داریم. در دولت تدبیر و امید در کنار یارانه نقدی، یارانه کالایی برای کالاهای اساسی به مردم می‌دهم تا مردم ما مخصوصاً دهک‌های پایین که بیشتر در فشار هستند دغدغه نداشته باشند.

* اساس دولت تدبیر و امید این است که به مردم آرامش بدهد در عرصه اقتصادی و ... تا مردم برای کالاهای اساسی‌شان نگران نباشند. دنبال آنیم آنچنان رونق اقتصادی ایجاد کنیم و درآمدها سرشار باشد که اصلا به این 45 هزار تومان نیازی نداشته باشند.
* صدقه گرفتن افتخار نیست صدقه دادن افتخار است. کاری می‌کنم دولت به مردم دست دراز کند نه اینکه مردم به سمت دولت دست دراز کنند.

* از واژه فراجناحی خیلی خوشم می‌آید. دیدیم که با یک جناح نمی‌توان کشور را اداره کرد.
* همه اینها که در دانشگاه‌ها درس خواندند سرمایه ملی هستند. کسی که قانون اساسی را قبول دارد و دلش برای کشور می‌سوزد، باید فراجناحی کار کند. چرا نیمی از سرمایه مردم را کنار بگذاریم؟ چرا باید اتوبوسی بیایند و اتوبوسی بروند؟ من با افراط و افراط‌گری اصلاً میانه‌ای ندارم. آنها که در مسیر افراط بودند حتی اگر نیت خوبی داشتند، عملا به کشور خدمت نکردند. اگر افراط نبود 4 سال پیش نه اردوکشی خیابانی را شاهد بودیم نه نیاز به زندان بود و نه حصر. همه اینها از افراط شروع شد
.

* عدالت یعنی وقتی کسی می‌خواهد نقدی بکند، لکنت نداشته باشد. عدالت از اعتدال می‌گذرد. اگر اعتدال نباشد و تندروی باشد ما به عدالت نمی‌رسیم. عدالت می‌تواند ملتی را به عزت و سربلندی برساند. عدالت یعنی وقتی مسئولی با هواپیمایی به یک کشور می‌روند، فقط اطرافیان و زن و بچه‌اش را نبرد. از ترکیه یاد بگیریم که نخست‌وزیرش هرجا می‌رود کارآفرین‌ها را با خود می‌برد. این به معنای حمایت از سرمایه‌داری نیست.

* صداوسیما رسانه ملی است. ای کاش اینجا هم عدالت بود. ای کاش وقتی نقد می‌شد، اگر سازنده بود ما از صداوسیما تشکر می‌کردیم. اما اگر تخریب بود و شرایطی بود که تهمت بود. نه اینکه طرف مرتب زنگ بزند به سازمان که به او وقت بدهند یا ندهند.
ای کاش وقتی تخریب و تهمت بود طرف مرتب به رئیس سازمان . به خیلی ها در رسانه ها ظلم شد. در همین رسانه ملی. کاش همان شبی که به آن‌ها تهمت زده شده می آمدند و پاسخ داده می شد. به خیلی از یاران امام توهین شد اما صدا و سیما عدالت نداشت. خیلی از کسانی که در زندان شاه شلاق خورده بودند در صدا و سیما توهین شد. صدا و سیمای علوی یعنی اینکه وقتی در صدا وسیما به یک کسی توهین شد باید خودش به آن طرف زنگ بزند و بگوید بیا پاسخ بدهد. گاهی به خیلی ها توهین می‌شود باید به آن‌ها فرصت پاسخ بدهیم. اینها سرمایه انقلاب هستند نباید این‌ها را از دست بدهیم.
* عدالت از علم و دانش می‌آید. آدم دانشمند عادل، عدالت را به‌جا می‌آورد. به خیلی‌ها در صداوسیما ظلم شد. ای کاش می‌آمدند از خودشان دفاع می‌:کردند. همان شب که به برخی ظلم شد کاش فردایش دعوت می‌شدند بیایند و دفاع کنند.


* امام به مجلس دستور داد اگر از پشت بلندگوی مجلس به کسی ظلم شد بیاید از خودش دفاع کند. آقای عابدینی (مجری)، به رئیس صداوسیما بگویید اگر به کسی در صداوسیما ظلم و توهین شد دعوت کنید بیایند از خودشان دفاع کنند. به سرمایه‌ها و بزرگان انقلاب ظلم نکنیم. در این سالها به خیلی‌ها در رسانه ملی بی حرمتی شد، تهمت و افترا زده شد اما به آنان که از بزرگان این انقلاب و نظام هم بودند چرا اجازه دفاع از خود را ندادید؟
(مجری برنامه در مقابل انتقاد روحانی هیچگونه پاسخ و توضیحی ارائه نداد)

* 5+1 برای بعد از دوره ماست اما 3 وزیر مال دوره ماست. اساس این است که تهدید را به فرصت تبدیل کنیم. ما باید تهدید را اگر نتوانستیم فرصت کنیم، حداقل تبدیل به آسیب کنیم و بعد به شرایط عادی و سپس به فرصت تبدیل کنیم. سیاست ما در آن 22 ماه تحت نظارت مقام معظم رهبری این بود که تهدیدها را دفع کنیم و توطئه آمریکا را بشکنیم. هرجا توطئه آمریکا شکسته شود زیباست. آمریکا می‌خواست پرونده ما را به شورای امنیت ببرد. آمریکا تا پشت در نیویورک برد. نگذاریم کشور دچار جنگ و تحریم شود. آمریکا می‌خواست همان بلایی که سر لیبی آورد سر ما بیاورد.

* البرادعی در کتابش که اخیراً به فارسی ترجمه شده می گوید سه وزیر اروپایی به آمریکا گفتند ما سپر انسانی شدیم برای ایران که آمریکا نتواند به ایران حمله کند. در آن شرایط حساس؛ یادتان باشد چه زمانی بود. با آن دیوانگی که در دولت بوش بود. خود اروپایی‌ها می‌گفتند این دولت آمریکا خل و دیوانه است. ما از آمریکا نمی‌ترسیم اما تا جایی که می‌توانیم نباید بگذاریم جنگ شود.

* ما بحث هسته ای را با ارشادات رهبری و اجماع مسئولان این کار را کردیم. فیشر می‌گوید ما قول دادیم که پرونده هسته‌ای به شورای امنیت نرود.

* باید پرونده هسته‌ای از شورای امنیت بیرون بیاید. ما آن زمان اول با وزرا مذاکره می‌کردیم بعدش رفتیم با رؤسا مذاکره کردیم. امروز هم همین‌طور باید بشود. آن 5 نفر که الان مذاکره می‌کنند در سطح مدیرکل هستند، ما باید کاری کنیم که با سطح رؤسای‌شان مذاکره کنیم. ملت باید بیاید پشت مذاکره‌کننده. ما با این نبرد با همت بلند و با رهبری رهبر و با درایت و تدبیر نه با درشت‌گویی و شعار، این کار را خواهیم کرد و این تهدید را به فرصت تبدیل می‌کنیم.

* در سعدآباد قراردادی نبود، این‌ها که می‌گویند مال بی سوادهاست. در تهران بیانیه صادر شد. خوب است تاریخ را بخوانید، آقای عابدینی. می‌دانید یو‌سی‌اف کی افتتاح شد؟ فروردین 83. مرحله بعدی پاییز 83. می‌دانید کی کامل شد؟ فروردین 84. آب سنگین تابستان 83. کیک زرد زمستان 83 درآمد. سانتریفیوژها زمستان 83 شد 3000 تا. ما متوقف کردیم؟ ما فناوری را کامل کردیم.

  

 

چه واژه درد آشنا اما ، با شکوهیست دوم خرداد

چه داستان شور انگیز اما ، با افتخاریست دوم خرداد

چه رخ داد بینظیر اما ، غرور آفرینیست دو.م خرداد

چه آفتاب درخشان اما ، بی غروبیست دوم خرداد

چه شب تاریک اما ، سحر دل انگیزیست دوم خرداد

چه قلم ها شکست چه قدم ها بشکست

چه امید رنگ باخت و چه قامت ها خم بنمود

اما...

اما...

اما چه واژه درد آشنا اما ، با شکوهیست دوم خرداد.

*احسان یوسفی*


  

پایگاه خبری بهارنیوز:به امید طلوع آفتاب صبح امید ایران زمین

پایگاه خبری اصلاحات:می نویسم هاشمی ، می نویسم خاتمی

احسان یوسفی *: بعد از ماه‌ها کش و قوس و فراز و نشیب‌های بسیار بالاخره آیت الله هاشمی رفسنجانی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران شدند. با توجه به فشار‌های زیاد داخلی و بین المللی که توسط سیاست‌های مدیران و مسولین فعلی بر کشور و ملت ایران وارد شده است به طوری که ثبات سیاسی و اقتصادی را نیز تحت تاثیر خود قرار داده و بر زندگی مردم اثرات شدید و زیان باری را روا ساخته است؛ بار دیگر فرزندان این میهن که به آینده نظام و این ملت علاقمند بودند، تصمیم به حضور فعالانه در انتخابات نمودند تا بتوانند با حضور حماسه‌ای مردم روزنه‌ی امیدی به سوی تغییری مثبت در جهت اهداف مردمی و کشوری ایجاد کنند.

وقتی که جبهه اصلاحات راه برون رفت از شرایط حاضر را در کاندیداتوری و حضور رهبر اصلاحات \"سید محمد خاتمی\" دید و تصمیم بر دعوت از خاتمی نمود، از سراسر ایران و از تمام اقشار مختلف جامعه نامه‌های دعوت و دیداری‌های رسمی و فراروانی به سوی رئیس‌جمهور محبوب پیشین کشور روانه شد تا ایشان را به حضور در انتخابات ترغیب کنند.
اما سیل دعوت از خاتمی در همان آغاز راه به قدری زیاد و خارج از قوه درک و پذیرش برخی از دوستان بود که در همان ابتدا کمپین " سلام خاتمی" که به منظورم اعلام وفاداری و حمایت از سید همیشه خندان تشکیل شده بود را محدود نمودند ؛ تا شاید حضور پر شور و با شعور مردمی، که همانا بدنبال تحقق شعار رهبر معظم انقلاب " حماسی سیاسی" بودند را کمرنگ کنند.
اما باز هم با تمام فشارها و رفتار‌های که خاتمی می‌دانست با حضور خود، تاوان این ایستادگی اش را باید ملت فهیم و شریف ایران بپردازند و در حالی که هرگز حاضر به پذیرش کینه و کدروتی بر ملت نبود، ثابت کرد که تشنه قدرت نیست و شجاع ترین است، خاتمی مردی است که دوام ایران و عزت ایرانی را از جانش عزیزتر دارد و بدین جهت بود که آگاهانه و با درایت در این شرایط حساس تاریخی ضمن حضور فعال در میدان انتخابات، آیت الله هاشمی رفسنجانی را گزینه‌ای اصلح و بهترین فرد حاضر در این دوره از انتخابات معرفی کردند که می‌توانند با حمایت مردمی کشور را از این مقطع حساس کنونی به سلامت عبور دهند که به حق هم انتخاب هاشمی رفسنجانی و حمایت تمام قد از ایشان نیز با توجه به اوضاع و احوال این روزهای ایران انتخابی هوشمندانه و با تدبیر از سوی سید محمد خاتمی بوده است.

اینک هاشمی رفسنجانی یار دیرین امام و رهبری بار دیگر عزم خود را برای حضور در انتخابات جزم کرده است که بتواند با حضور پر شور ملت ایران همراه با اعتماد این مردم با آرای بیشمار و میلیونی ملت بار دیگر میهن مان را با شرایطی که امروز شایسته ایران و ایرانی نیست با توکل بر خدا و حمایت‌های مردمی و تدبیر و تعقل و آرامش خارج کنند و به جایگاه اصلی ایران که همانا عزت، شرف، ایستادگی و اقتدار است بازگردانند.

اکنون که شورای مشورتی اصلاح‌طلبان که با حضور سیدمحمد خاتمی به منظور بررسی آخرین تحولات انتخابات ریاست جمهوری تشکیل جلسه داد و ضمن ابراز خوشوقتی فراوان از ورود جناب آقای هاشمی رفسنجانی به عرصه انتخابات، این اقدام فداکارانه را فرصتی ملی و فراجناحی دانسته و آمادگی شخصیت‌ها و گروه‌های اصلاح طلب را در حمایت همه جانبه از ایشان اعلام کردند تا از همه نیروهایی که خیر کشور و انقلاب اسلامی را می‌خواهند نیز انتظار دارد فارغ از وابستگی‌های جناحی با هماهنگی کامل با ستاد انتخاباتی ایشان توان خود را برای خلق حماسه‌ای دیگر برای مقابله با بحران‌ها و تنگناهای موجود کشور به کار گیرند، بیانگر این واقعیت است که امروز اصلاح‌طلبان همانند گذشته دل در گرو سعادت و سربلندی این ملت عزیز و ارجمند دارند و به جای آنکه هم چون طیف مقابل سیاسی کشور که میل و اصرار بی حد و حصری به ماندن در قدرت دارند به دنبال آزادی و رهایی مردمان این سامان از شرایط سخت این روزهاست که امیدوارند با حضور تمام طیف‌های اصلاح طلب با پشتوانه عظیم مردمی بار دیگر حماسه 2 خرداد 76 را در 24 خرداد 92 به منصه ظهور برسانند تا ثابت کنند اصلاح‌طلبان همواره همراه و پشتیبان ملتشان بوده اند و در بزنگاه‌های حساس تاریخی کشور هیچ گاه صحنه را خالی نخواهند کرد چرا که برای آنکه ایران خانه خوبان شوند، رنج دوران برده اند، خون دل‌ها خورده اند و هزاران شهید مقدس، انسان‌های فداکار ؛ ایثاگر و آزاده را برای آنکه ایران کشوری مقتدر و با صلابت بماند در راه استواری این خاک از دست داده اند و به هیچ قیمتی حاضر به از دست دادن یک وجب از خاک مقدس میهن نیستند.

و اینک با پایان نام نویسی کاندید‌های یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و با اعلام حضور رسمی آیت الله هاشمی رفسنجانی و حمایت و پشتیبانی رهبر اصلاحات ایران \"سید محمد خاتمی\" تمام هم وطنانی شریفی که به نظر و سخن خاتمی احترام می‌گذارند، از آیت الله هاشمی رفسنجانی حمایت هم جانبه خواهند کرد تا در فردای 25 خرداد 92 بار دیگر پرچم عزت، شکوه، اقتدار و افتخار ایران و ایرانی بر بام دنیا به اهتزار در آید.

همه می‌آییم تا حماسه سیاسی شور انگیزی را در سراسر کشور رونق بخشیم و برای آینده درخشان میهنمان گامی بلند برداشته باشیم و شعر دعوت از خاتمی را در روزگاری که ایشان امروز همراه و یاور آیت الله هاشمی رفسنجانی هستند را بار دگر زمزمه خواهیم کرد تا مرهمی باشد بر زخم‌های بیشمار این سالها به امید طلوع آفتاب صبح امید ایران زمین.
لحظه‌ای گوش بده ‏
تو بتاب آینه‌کردار و به میدان برگرد ‏
دل به دریا بزن این بار و به میدان برگرد ‏
همچو دریا که زند موج پی موج دگر ‏
موج سوم شو و سالار به میدان برگرد ‏
لحظه‌ای گوش بده ‏
ما به شولای سپید تو ارادت داریم ‏
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم ‏
تو به پا خیز! همه یار دبستانی تو ‏
که اگر بازآیی
بودنت را همه این بار غنیمت داریم

..................................
دانشجوی علوم سیاسی*


  

 

سال 80 جناب هاشمی با صراحت لهجه خود از سید محمد خاتمی حمایت نمودند و آن حماسه باشکوه را در ایران عزیز به منصه ظهور رساندند اینک ما هواداران بیشمار سید همیشه خندان به درخواست و بیانات خاتمی عزیز مبنی بر حمایت تمام قد از آیت الله هاشمی گوش فرا میدهیم و برای یپروزی کاندید مطلوب و اصلح سید محمد خاتمی تلاش خواهیم نمود ؛ امید آنکه بتوانیم  گامی در جهت رشد و آبادانی مام میهن برداشته باشیم.


  
ستاد ملی جوانان اصلاح طلب در بیانیه ‌ای ضمن اعلام حمایت از کاندیداتوری آیت الله هاشمی رفسنجانی تصریح کرده است: آرزو داریم ایشان بتوانند روند رویکردهای جاری را که باعث بوجود آمدن شرایط بحرانی این روزهای کشور شده است را متوقف نموده و مجددا کشور به ریل توسعه متوازن و دموکراتیک برگرداند.

 متن کامل این بیانیه به این شرح است:

روزگذشته در آخرین دقایق ثبت نام نامزدهای ریاست جمهوری آیت الله هاشمی رفسنجانی دعوت اصلاح طلبان به رهبری حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی و بسیاری از مردم و نخبگان  را جهت حضور در رقابتهای انتخاباتی پذیرفت و برای حضور در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد.

آنچه این روزها بر سر کشور و مردم می گذرد چیزی نیست که از چشم نخبگان سیاسی و دلسوزان انقلاب و ایران پوشیده باشد. سنگینی رخ داد های حاصل از این چند سال خصوصا هنوز بر دوشها سنگینی می کند اما امید در قلب مردم ایران بخصوص جوانان زنده است.

آقای هاشمی از سرمایه های بزرگ انقلاب اسلامی به شمار می رود که با پا گذاشتن در این میدان خطیر آنهم در شرایطی که حتی متوقف کردن شرایط بحرانی بسیار سخت می نماید ایثار و فداکاری بزرگی از خود نشان دادند.

ما به عنوان ستاد ملی جوانان اصلاح طلب ضمن تشکر و تقدیر از جناب آیت الله هاشمی رفسنجانی آرزو داریم ایشان بتوانند روند رویکردهای جاری را که باعث بوجود آمدن شرایط بحرانی این روزهای کشور شده است را متوقف نموده و مجددا کشور به ریل توسعه متوازن و دموکراتیک برگرداند.

 ستاد ملی جوانان اصلاح طلب که جمعی از جوانان احزاب عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات تشکیل شده است، پیش از این در بیانیه‌ای از کاندیداتوری سید محمد خاتمی حمایت کرده بود.


  
همواره می گفتند شاید این جمعه بیاید ، شاید
...
اما انچه امروز در بازی آشفته سیاست ایران در حال رخ دادن است انتظار و امید و اما سیلی از ناامیدی به لنز دوربین ها و قاب تصویر رسانه میلی کشورمان است که شاید رگ های امید با آمدن سید همیشه خندان خاتمی بزرگ محقق شود...
هرچند در گیر و داد زمان و تاریخ و در فراز و نشیب حوادث خبر نیامدن ایشان لحظه به لحظه از سوی دوست و دشمن مخابره می شود اما همچنان چشم و امید ملت به سوی آفتاب صبح امید شنبه دوخته شده است تا شاید بار دیگر "باران" ببارد و سیاهی را بر رخ این مام بشوید!
اگر چه خسته و رنجور با قامتی شلاق خورده همچنان در شطرنج روزگار ماهرانه به ایفای نقش می پردازیم اما همچنان زنده و استوار مانده ایم و حضورش را لحظه شماری می کنیم.
چرا که امید دارم و انسان تا زمانی زنده است که دل در گرو تحقق امید خود می بندد.
پس باید نوشت شاید این شنبه بیاید ، شاید

  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ