سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 68
بازدید دیروز : 28
کل بازدید : 198333
کل یادداشتها ها : 121
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
پس از پایان دیدار نیز دانشجویان دفتر سید محمد خاتمی را ترک نکرده و تا ساعت 3 بعد از ظهر در انجا تحصن کردند.
هنگامی که خاتمی در حال خروج از دفتر خود بود، دانشجویان دور ماشین او را گرفتند و از رییس جمهور اصلاحات خواستند تا به همراه دانشجویان به وزارت کشور برود و برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کند.
دانشجویان از خاتمی خواستند تا آخرین فرصت را از اصلاحات نگیرد و با حضور خودش نه تنها کشور را از بحران نجات دهد که شرایط رفع حصر از سه رهبر جنبش سبز مسرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد و همچنین آزادی زندانیان سیاسی را فراهم سازد. یکی از دانشجویان از خاتمی خواست تا با حضور در وزارت کشور صدا و سیما را مجبور سازد تا پس از سال ها تصویر او را مجددا از رسانه ملی پخش کند که خاتمی پاسخ داد اگر بیایم به صدا و سیما کاری ندارم؛ من در میان مردم خواهم بود.

  

من همیشه یک اعتدال گرا بوده ام و با اصولگرایان و اصلاح طلبان معتدل رابطه خوبی داشته ام و تاکنون در هر مسئولیتی که داشتم از این دو طیف استفاده کردم.



به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» به نقل از ایلنا، حسن روحانی در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد؛ این مطلب را در پاسخ به سوال دانشجویی که از او پرسید شما اصلاح طلب هستید یا اصولگرا بیان کرد و افزود: دراثبات صدق ادعایم باید بگویم که بنده در حال حاضر در مرکز تحقیقات استراتژیک از وجود این دو طیف استفاده می کنم و این مطلب را هم باید برای شما بیان کنم که دولت آینده من دولتی فرا جناهی است که همه نیروهای دلسوز کشور در آن مشارکتی فعال خواهند داشت.

وی در پاسخ به سوال دانشجوی دیگری که از او سوال کرد نسبت خود را با قانون و ولایت فقیه چگونه تعریف می کنید گفت: قانون اساس هر کشوری بر مبنای قوانین همان کشور تعریف می شود و قانون گرایی در هر کشوری باید اصل باشد و بالاترین احترام باید به قانون باشد زیرا که توسعه سیاسی هر کشور در گرو تقید به قانون است و از آنجایی که ولایت فقیه جزو مسلمات مبانی قانون اساسی کشور ما قلمداد می شود هر کسی که رئیس جمهور می شود موظف است که به ولایت فقیه احترام بگذارد.

وی در پاسخ به سوال دیگری که آیا شما از دوستان آقای هاشمی هستید و آیا در صورت شرکت ایشان در عرصه انتخابات از حضور دراین صحنه کناره گیری می کنید اظهار داشت: بنده از زمان مبارزات سیاسی قبل از انقلاب تا به امروز همواره در کنار ایشان بوده ام و درمورد مسائل مختلف از ایشان مشورت می گیرم و همینطور آقای هاشمی هم بنده را امین خود می دانند؛ ولی در هر صورت ایشان آیت الله هاشمی رفسنجانی هستند و بنده هم حسن روحانی؛ که هر کدام افکار مخصوص به خود را داریم؛ ولی در کل باید بگویم که بنده از لحاظ فکری خیلی به ایشان نزدیکم و ایشان را جزو ارکان انقلاب و نظام میدانم.
ادامه مطلب...

  

با تشکیل شوراهای استان؛ ستاد جوانان اصلاح طلب فارس، آذربایجان شرقی و خوزستان شروع به کار کردند. ستاد جوانان اصلاح طلب استان های فارس و آذربایجان شرقی در 15 اردیبهشت ماه، با تشکیل شورای مرکزی، ارکانِ ستاد را تشکیل داده و فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کردند. 

به گفته ی مسئول کمیته ی استان های ستاد جوانان اصلاح طلب باقی استان های کشور و تمامی ستاد های مراکز استان نیز به زودی شوراهای خود را معرفی کرده و شروع به کار می کنند.
در اولین جلسه ی ستاد جوانان اصلاح طلب استان فارس که با حضور سعید نورمحمدی تشکیل می شد با تأکید برحضور حداکثری همه ی گروهها در انتخابات و سازماندهی منظم آن ها با رعایت قانون و حفظ مصالح کشور، مسائل مختلف سیاسی کشور و استان مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و در نهایت سید حامد اکبری به عنوان رئیس ستاد این استان برگزیده و سبحان حیدری به عنوان قائم مقام ستاد انتخاب شدند. تعیین رؤسای کمیته ی شهرستان ها و کمیته ی قومیت ها نیز به جلسه ی بعد موکول شد.
در اولین جلسه ی ستاد جوانان اصلاح طلب استان آذربایجان شرقی نیز که با حضور تمامی اعضا تشکیل شد، اعضای هیئت رئیسه و مسئولین کمیته ها با رأی شورای مرکزی مشخص شدند. در این استان رئیس ستاد استان محمد پورحسن و نائب رئیس ستاد فرزیا ثابتی شدند. 

در استان خوزستان نیز، اولین جلسه ی ستاد جوانان اصلاح طلب با نمایندگانی از حزب اسلامی کار، جبهه ی مشارکت، انجمن های دانشجویی، روزنامه نگاران، وبلاگ نویسان و فعالّین عرب خوزستانی تشکیل شد. در این جلسه که نمایندگان احزاب کارگزاران و فعالین مستقل غایب بودند مصوب شد که ستاد با فعال نمودن ستاد های شهرستانی، زنجیره ای ارتباطی میان فعالین شهرستانی با شوراهای استان برقرار کند.

از دیگر مصوبات این جلسه ایجاد یک صفحه ی اختصاصی در شبکه های اجتماعی برای ارتباط فعّالین عضو ستاد با یکدیگر بود.تاریخ جلسه ی دوم ستاد استان خوزستان نیز به پس از اتمام ثبت نام نامزدها موکول شد


  


برای ماندن باید رد پایی بر جای گذاشت
و
برای نوشتن باید قلمی در دست داشت
برای نقاشی ، آبرنگ
و
برای پرواز ،شوق پرواز
همه اینا درست
اما...
آن چیزی که رز سرخ را در بیابان زنده نگه می دارد

بلبل را در حصر قفس امیدوار می کند
سرو را بر لب جوی آب استوار می دارد
انسان را با قامتی خسته و شلاق خورده ایستا نشان میدهد

تنها
و
تنها و تنها * امید * است!
امید را به یاد آور هم وطن ، شوق پرواز نزدیک است



  

حجت الاسلام خاتمی با بیان اینکه سوزاندن سرمایه هنر نیست، گفت: من خودم را کسی یا سرمایه ای نمی دانم ولی از نظر اجتماعی و بین المللی وجهه و پتانسیل هایی ایجاد شده است.

به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، رییس جمهور سابق کشورمان در دیدار اعضای ستاد جوانان اصلاح طلب، در پاسخ به درخواست های متعدد برای کاندیداتوری گفت: من می ترسم! می ترسم از اینکه کدورت ها بیشتر شود. خاتمی همچنین گفت: آیا می توان این انتخابات را تبدیل به فضایی کرد که دشمنی ها بیشتر نشود و زمینه ایجاد دیالوگ فراهم آید و گفت که این راهی که تاکنون انتخاب شده به ناکجا آباد منتهی می شود. باید رویه ها عوض شود تا فساد ایجاد شده ریشه کن گردد و فضای امنیتی و حصر ها و حبس ها برچیده شود.



گزیده ای از سخنان رییس جمهور سابق کشورمان در پی می آید:

*کانت فیلسوف نام آور قرن هجدهم میلادی مطلب مهمی دارد که به مطلب امیرالمؤمنین علیه السلام نزدیک است. ضابطه اخلاق چیست؟ آن چیزی که می خواهی و انجام می دهی، باید به گونه ای باشد که بپذیری به صورت قانون عام در آید. اگر می خواهی دروغ بگویی برو به وجدانت رجوع کن؛ آیا حاضری که دروغ گویی قانون عام باشد؟ اگر می خواهی خیانت و نقض عهد کنی، حاضری همه نیز این کار را بکنند؟ قطعاً حاضر نیستی؟

* اگر قانونی را نمی پسندیم تلاش کنیم به صورت مسالمت آمیز و در مسیر رسمی آن قانون به قانون بهتری تبدیل شود. اگر نابسامانی و ناهنجاری است بکوشیم به ساز و کاری برسیم که به صورت مدنی قابل اصلاح باشد. این را محور کار قرار دهیم چشم انداز بهتری پیش رو خواهیم داشت. مهم این است که کاری کنیم که زمینه چنین کار و مسؤولیتی فراهم شود.

* الان قصد ندارم در باب نامزدی خود برای ریاست جمهوری اعلام نظر کنیم ولی فقط سؤال می کنم که اگر به هر دلیل فردی مانند من را نخواهند و به هر قیمتی نگذارند که علی رغم خواست شما بیاید، آن روز آنان که امیدوار بودند چه حالی پیدا می کند؟ آیا کینه ها و دلخوری ها بیشتر نمی شود؟ طرف مقابل هم که هزینه ای پرداخته، آیا فضا را تنگ تر نخواهد کرد؟ من به فکر اصلاحات و به فکر جماعتی هستم که به هر حال به من لطف دارند هم هستم. اگر چنین وضعی ییش آید اوضاع از این هم بدتر می شود.

* موقعیت حساسی است و کار دشوار و در عین حال مردم می خواهند از این وضع خارج شوند و طبعاً مطالباتی دارند. اگر تمام ارکان نظام، همه همراهی کنند سال ها طول می کشد که به نقطه صفر برنامه چهارم برگردیم، یعنی شرایط سال 84.

* مردم می خواهند تورم وحشتناک، بی کاری گسترده، رواج نابسامانی و فساد و بی حرمتی و انزوا و فشارها و تحریم ها که روز به روز بیشتر شده خیلی زود رفع شود، ولی چه کسی می تواند قول بدهد که اگر کارشکنی ها و موانع باشد می تواند چنین کاری را بکند. اگر همراهی کنند ، می توان کاری کرد، اما اگر همه در مقابل هم قرار بگیرند، همه مطالبات به سوی شما اصلاح طلبان خواهد آمد. اشتیاق و شوق هم از بین می رود و حکومت هم سخت تر خواهد گرفت و به اصلاح طلبان و کشور لطمه جدی وارد می شود.

* من می ترسم! می ترسم از این که کدورت ها بیشتر شود و رویارویی ها افزون گردد و امیدها بار دیگر به یأس مبدل شود و حتی دشمن هم از این وضع سوء استفاده کند و باز هم مردم بیشتر تحت فشار قرار بگیرند. آیا می توان این انتخابات را تبدیل به فضایی کرد که دشمنی ها بیشتر نشود و زمینه ایجاد دیالوگ فراهم آید و گفت که این راهی که تاکنون انتخاب شده به ناکجا آباد منتهی می شود. باید رویه ها عوض شود تا فساد ایجاد شده ریشه کن گردد.

* من خودم را کسی یا سرمایه ای نمی دانم، ولی از نظر اجتماعی و بین المللی وجهه و پتانسیل هایی ایجاد شده است. سوزاندن سرمایه هنر نیست، اگر سرمایه ای هست باید آن را به نحوی به کار برد که مشکلاتمان را اندک اندک حل کند و این امر نه راحت طلبی است، نه شانه از زیر بار مسؤولیت خالی کردن، ولی در هر حال باز هم می اندیشم و امیدوارم همه ما درست بیاندیشیم.


  

ییس‌جمهور گفت: عده‌ای که دو هزار کیلومتر از ملت عقب هستند، چنین اتفاقی نخواهد افتاد که ملت اینها را دو پله بالاتر ببرد.

به گزارش بویرنیوز، محمود احمدی‌نژاد عصر امروز در جمع جوانان و نخبگان اصفهان اظهار کرد: نگاه ملت ما به فراز بالاتری کشیده شده است و ملت ما در طبقه سیصدم هستند، آنگاه برخی در زیرزمین برای ملت نقشه می‌کشند و ادبیاتشان هم مفهوم نیست.

وی تصریح کرد: طراز ملت ایران بالا کشیده شده و جهانی نگاه می‌کند و به دنبال عدالت جهانی و تولید جهانی هستند. یک عده اما دو هزار کیلومتر عقبند و هرگز چنین نخواهد شد که ملت اینها را دو پله بالاتر از خود بگذارد.

رییس‌جمهور با بیان اینکه “امروز مسئولیت ملت ایران مسئولیتی تاریخی و بزرگ است”، افزود: مقاطعی در ایران گذشت که عده‌ای تصور کردند به قله رسیدند، اما بعد معلوم شد که اینگونه نبوده است. تصور به قله رسیدن و اطمینان خاطر یعنی سکون و توقف و گاه حتی عقب‌گرد که خیلی‌ها دچار آن شده‌اند. آنها فکر کردند انقلاب که شد و حکومت جمهوری اسلامی شکل گرفت، همه‌چیز تمام شد و به قله رسیدند اما همین احساس اطمینان یکی از خطرهای بزرگ در مسیر کمال است و سکون و حتی سقوط در پی دارد.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه “حرکت کمالی یک حرکت بی‌نهایت است”، اظهار کرد: انقلاب ما یک انقلاب عظیم بود که بنیان‌های فکری، اخلاقی ما را متحول کرد اما خیلی‌ها خیال کردند که جمهوری اسلامی که شد، همه چیز تمام شد و به دنبال کارهای خودشان افتادند و امروز شما می‌بینید که چه خبر است.

وی با اشاره به فضای معنوی زمان انقلاب گفت: اگر در جمع نیروهای انقلاب کسی حتی به اندازه نیم ساعت به فکر خودش بود، از چشم دیگران می‌افتاد. افرادی بودند که حقوق نمی‌گرفتند یا بخشی از حقوقشان را برمی‌گرداندند اما متاسفانه آن غفلت و اطمینان خاطری که گفتم، برخی را به جایی رسانده در دریافت حقوق مسابقه می‌دهند.

احمدی‌نژاد ادامه داد: یکی از آقایان که خیلی به دولت بد و بیراه می‌گوید و هر روز به دولت تهمت می‌زند، یک دوره فرصت گیرش آمد و همان دوره استفاده کرد و 10 – 11 میلیارد بُرد. چهار – پنج سال است که دنبالش هستیم که آن را برگرداند، اما انگار نه انگار. 25 – 26 میلیارد به رفیقش داده و او هم به دنبال کاسبی رفته است. زد و بند برای یک عده امروز عادی شده است. یک آقای دیگری هم که نسبت به دولت خیلی تند است، یک‌بار پیش من آمد و بحث کرد که انقلاب باید حفاظت شود و لذا نیاز به حزب دارد. این احزاب باید رقابت کنند تا انقلاب حفظ شود. من پرسیدم که چگونه؛ او جواب داد که دو جناح داریم که برای فعالیت نیاز به پول و هزینه دارند. من پرسیدم خب چه کار کنیم و او جواب داد دو شرکت نفتی را به آنها بدهید و از آنان پول نگیرید تا انقلاب را حفظ کنیم. به او گفتم همین را بنویس و به من بده، او نوشت و من الان نامه را در خانه دارم (خنده حاضران). من گفتم قرار بود ما از خودمان برای انقلاب مایه بگذاریم نه اینکه…

  ادامه مطلب...

  
باز آی و بر چشمم نشین ای دلستان نازنین...



  
خدایــــــا آرامتــــــــــر،
نیازی به زمین لرزه نیست،
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو می ریخت...
هموطن تسلیت...



  

ستاد ملی جوانان اصلاح طلب و حامی خاتمی با حضور 92 نفر از اعضای جوان فعال در سطح کل کشور با انتشار بیانیه ای اعلام موجودیت کرد. این ستاد در بیانیه خود ضمن اشاره به زخم های به جا مانده از انتخابات سال 88 و ضرورت التیام بخشی به آنها آورده است: "از انتخابات پیشین ریاست جمهوری، زخم هایی به جا مانده که التیام آنها وظیفه هر فرد متعهد، عاقل و دوراندیشی است. در این فاصله جان هایی پاکباز شدند، تن هایی رنج حبس و حصر کشیدند و هزینه هایی بر کشور و برخی سرمایه های آن تحمیل شد که همه علاقمندان به سرنوشت ملک و میهن را آزرد."

 


این بیانیه ضمن انتقاد از مدیریت اجرایی کشور، وضعیت اقتصادی و سیاست خارجی دولت را مورد انتقاد قرار داده و گفته است که انتخابات 92 با حضور سید محمد خاتمی می تواند تبلور "جشنواره جمهوریت نظام" باشد.

اعضای امضاکننده این بیاینه از فعالان سیاسی و جوانان اصلاح طلبی هستند که در انتخابات سال 88 در ستادهای مختلف از کاندیداتوری میرحسین موسوی حمایت کرده بودند و بعضاً بعد از انتخابات به زندان هم رفتند.

متن کامل این بیانیه و امضا کنندگان آن به شرح زیر است: 

بسم الله الرحمن الرحیم

 "فبشر عباد الذین یستمعون القول و یتبعون احسنه" 

در آستانه یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، کسانی که دلبسته هم میهنان خود، سرنوشت کشور، آرمان های انقلاب اسلامی و نظام برآمده از ایثارگری های فراوان هستند، در تکاپویی تازه برای سپردن امور اجرائی کشور به دستانی پاک و با کفایتند تا اجرای بدون تنازل قانون اساسی را محقق سازد.

از انتخابات پیشین ریاست جمهوری، زخم هایی به جا مانده که التیام آنها وظیفه هر فرد متعهد، عاقل و دوراندیشی است. در این فاصله جان هایی پاکباز شدند، تن هایی رنج حبس و حصر کشیدند و هزینه هایی بر کشور و برخی سرمایه های آن تحمیل شد که همه علاقمندان به سرنوشت ملک و میهن را آزرد.

همچنین ضعف های مشهود در مدیریت اجرایی کشور، زندگی معیشتی مردم را با وجود وعده های بسیار مبنی بر آوردن پول نفت بر سر سفره ها دچار تنگی و مشکلات کم سابقه کرد. در کتار مدیریت ضعیف اقتصادی، ماجراجویی در سیاست خارجی که برخلاف سیاست تنش زدایی در دوران اصلاحات به کار گرفته شد، کار بدخواهان ایران در عرصه بین الملل را برای اعمال تحریم ها تسهیل کرد تا مشکلات اقتصادی مردم مضاعف شود. این در حالی است که در طول دوران 8 ساله دولت های نهم و دهم، درآمد افسانه ای نفت، کشور را در آستانه جهش اقتصادی و رفع بسیاری از مشکلات شغلی و معیشتی قرار داده بود.

اما گذشته، با همه شیرینی و تلخی هایش گذشته و باید که چراغ راه آینده باشد.

انتخابات خرداد 1392 بهترین موعد برای ساختن فردا، التیام زخم های موجود و همدلی و همکاری ملی برای بهبود اوضاع کشور است.

قابل کتمان نیست که این زخم ها باعث شد تا رقبا و بدخواهان این مرز و بوم، چشم طمع بر مشکلات و اختلافات داخلی ما بندند. هرچند که این اراده شوم با واکنش تند و غیرتمندانه همه طرف های درگیر در اختلافات داخلی مواجه شد و بیگانگان را متوجه اشتراک نظر و عمل هماهنگ همه ایرانیان در مقابل تحرکات بیرونی کرد، اما کیست که نداند، حل اختلاف ها و سپردن تعیین تکلیف آنها به انتخابات و صندوق رای می تواند ما را در برابر زیاده خواهی دشمنان، نه واکنش گر که کنشگرانی فعال بسازد و جایگاه رفیع کشورمان را در جهان بازیابی کند؟

این آرزو که می رفت به "رویایی دور" بدل شود، خوشبختانه در نوروز امسال با بیانات مقام معظم رهبری، به "امیدی نزدیک" بدل شد. انتخابات را "مظهر اراده ملی" دانستن، امتداد راه تابناک میزان دانستن رای ملت است و چه خوب که این بیان ارزشمند توسط شخص ایشان تبیین و به معنای حضور همه سلایق در انتخابات تفسیر شد تا راه بر انحصارطلبان بهانه جو بسته شود و نگاه ها به انتخابات 92 برای بدل شدن به "جشنواره جمهوریت نظام" امیدوارانه تر گردد.

بر اساس این تحلیل و بر مبنای ادای تکلیف امر به معروف و نهی از منکر و ایفای نقش در تعیین سرنوشت کشور، و با این اعتقاد که مسیر اداره کشور نیاز به تغییراتی اساسی دارد، اینجانبان با تاکید بر حق آحاد ملت و همه سلایق پذیرنده قانون برای داشتن کاندیدا در انتخابات مختلف، ضمن اعلام آمادگی برای راه اندازی ستادهای انتخاباتی نماد و سمبل جریان اصلاح طلبی جناب آقای سید محمد خاتمی، ایشان را کاندیدای خود برای انتخابات آتی ریاست جمهوری معرفی کرده و امیدواریم با بهره گیری از این چهره معتدل و مصلح، بار دیگر امیدها برای فردایی بهتر در دل هایمان جوانه بزند.

هنگام غروب آفتاب است، و ما صبح را دوست داریم.

 

امضا کنندگان:

ادامه مطلب...

  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ