سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 15
بازدید دیروز : 1
کل بازدید : 198252
کل یادداشتها ها : 121
خبر مایه


1 2 3 >


گل تقدیم شما« طولانی ترین شبها نیز به خورشید می رسند »گل تقدیم شما


گل تقدیم شما« یلدا نماد امید ایرانی مبارک »گل تقدیم شما


  
فرارو- یک فعال سیاسی اصلاح طلب ضمن تاکید بر این  تقسیم بندی اصلاح طلبان "اصلی و بدلی" عنوان کرد: «افرادی که در شهر خودشان هم نتوانستند رای بیاورند اکنون  خود را کاندیدای اصلاح طلبان برای ریاست جمهوری می دانند.» وی با رد وجود شکاف در جبهه اصلاحات، به انتقاد از برخی از افراد حاضر در این جریان پرداخت.»

پس از انتشار بیانیه ای از سوی جبهه مشارکت که در آن «اصلاح طلبان به دو بخش اصلاح طلبان بدلی و اصلی تقسیم شده بود، برخی از افراد حاضر در جریان اصلاح طلب به این تقسیم بندی واکنش  تندی نشان دادند که از سوی رسانه های اصولگرا انشعاب در جریان اصلاح طلب قلمداد شد. 

جبهه مشارکت که از سوی وزارت کشور مجوز فعالیت آن لغو شده است چندی پیش اصولگرایان را متهم کرد که "با علم کردن اصلاح طلبان بدلی، می خواهد امید مردم به اصلاح طلبان را کم رنگ کند."

در همین راستا مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردمسالاری با به راه انداختن یک جبهه سیاسی با نام جبهه اصلاح طلبان سعی در ایجاد شرایط تازه برای حضور  اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری دارد. جبهه کواکبیان در برابر جبهه اصلی جریان اصلاح طلب یعنی "شورای هماهنگی اصلاح طلبان" شکل گرفت. 

کواکبیان در گفت و گویی با بیان این که احزاب کارگزاران و مجمع روحانیون مبارز در جبهه وی حضور ندارند گفت:  «از جمله احزاب حاضر در جبهه اصلاح طلبان میتوان به حزب مردم سالاری،حزب آزادی،حزب فرزندان ایران، پیشگامان توسعه، جمعیت ایران فردا، کانون همبستگی فرهنگیان و...اشاره کرد.»

برخی افراد حاضر در جریان اصلاح طلب نیز انتقادات به تقسیم بندی اصلاح طلبان به "بدلی" و "اصلی" صورت دادند. علی محمد حاضر عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در این باره به خبرگزاری فارس گفت: «ما اصطلاح اصلاح‌طلب بدلی و اصلی نداریم.»

در کنار اعلام حضور جبهه "اصلاح طلبان" با میانداری مصطفی کواکبیان، شورای هماهنگی اصلاح طلبان متشکل از 18 گروه نیز درخواست برگزاری یک همایش بزرگ را به وزارت کشور ارائه کرده است. 

علی تاجرنیا یکی از فعالان سیاسی اصلاح طلب و از مدافعان تقسیم بندی اصلاح طلبان به "بدلی" و "اصلی" درباره اتفاقات اخیر در این جریان به فرارو گفت: «اصلاح طلبان یک طیف گسترده‌اند، اگر ما اصلاح طلبی را به عنوان یک تفکر بپذیریم جمع زیادی را شامل می شود. اما اگر قرار باشد اصلاح طلبان را در قالب یک تشکیلات و جبهه ببینیم به دو بخش تقسیم می شود یک بخش گروه های سیاسی است که منظور گروه های 18 گانه شناسنامه دار است و مهمترین ارکان آن هم کارگزاران و مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب است.»
  

« شما طرز فکر بچه‌ها را عوض کنید آن‌ها خودشان پوشش خود را انتخاب خواهند کرد؛

شما نمی‌خواهد مدلش را بدوزید و تنش کنید! او خودش انتخاب می‌کند.

شما رابطه عاشقانه بین او و عالم وجود برقرار کنید، او خودش به نماز می‌ایستد.

هی به زور بیدارش نکنید ... »


  

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب :


در پی اظهارات آیت الله احمد جنتی ، علی مطهری در نامه ای یه دبیر شورای نگهبان ، از سخنان وی انتقاد کرد.

به گزارش انتخاب ؛ متن نامه بدین شرح است:

آیت الله جنتی
دبیر محترم شورای نگهبان

با اهداء سلام و تحیت، در مصاحبه اخیرتان فرموده اید " آیا اسلام اجازه می دهد که برخی در رقابت های انتخاباتی فحاشی کنند، تهمت بزنند، آبروی اشخاص را ببرند، افراد دیگر را تخریب کنند؟"

سخن درستی است اما این سوال مطرح می شود که جناب عالی که چنین اعتقادی دارید، چرا پس از مناظره مشهور در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال 88 هیچ اقدامی از طریق شورای نگهبان نکردید که اگر می کردید فتنه ای با آن وسعت پدید نمی آمد و شاید اصلا فتنه ای رخ نمی داد.

به تعبیر امیرالمومنین علی علیه السلام"حق، وسیعترین میدانها در مقام توصیف است و تنگ ترین میدانها در مقام عمل."

همچنین فرموده اید " امکانی برای حضور مجدد فتنه گران در صحنه انتخابات وجود ندارد و آنها حتی نباید توهم این حضور مجدد را داشته باشند."

اگر مقصود شما افرادی است که جرم آنها در دادگاه صالح اثبات شده و حکم دادگاه موجب محرومیت آنها از حقوق اجتماعی است، سخن جناب عالی درست است، در غیر این صورت وجاهت قانونی ندارد.

فرضا آقایان موسوی و کروبی هم کاندیدای ریاست جمهوری شوند، قطع نظر از اعتقاد شخصی ما درباره میزان قصور یا تقصیر آنها در بحران مذکور، چون در هیچ دادگاهی به طور علنی محاکمه نشده و از خود دفاع نکرده اند، مجوز قانونی برای رد صلاحیت آنها وجود ندارد.


پس بهتر است به جای صدور این گونه احکام مِن عندی راه قانون را طی کنیم. توفیق بیشتر حضرت عالی را از خدای متعال خواستارم.

با تقدیم احترام
علی مطهری

  

مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه تهران برگزار شد.

خبرآنلاین:سید صادق روحانی: هرساله انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران مراسم  16 آذر (روز دانشجو) را در سالن شهید چمران دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار می‌کرد اما امسال این برنامه در تالار فردوسی دانشکده ادبیات برگزار شد. به گفته مسئولان برگزاری مراسم که مرتبا در میان برنامه های امروز تکرار می‌شد مقصر این جابجایی مسئولین دانشگاه بودند.
مراسم امروز دانشگاه تهران سه سخنران اصلی داشت: حسین ظفرقندی رییس پیشین دانشگاه تهران، محسن رهامی استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه و فرشاد مومنی استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی. این مراسم با حاشیه‌هایی همراه بود که در ادامه می‌آید:
نخستین نکته قابل توجه در برنامه امروز این بود که بر خلاف سنوات گذشته که این برنامه در شانزدهم آذرماه برگزار می‌شد امسال این برنامه بیستم آذرماه برگزار شد. البته اینبار تقصیر مسئولان دانشگاه نبود و آلودگی هوای تهران همه دانشگاه‌های شهر تهران را به تعطیلی کشانده بود. این مراسم قرار بود هفته پیش برگزار شود.
تجمع دانشجویان پشت درب‌های سالن محل برگزاری از ساعتی قبل از ساعت اعلام شده جالب توجه بود. ضمن اینکه وقتی یک ساعت در برنامه تاخیر افتاد و دانشجویان تا ساعت 14 پشت در‌ها منتظر مانده‌ بودند ، هنگام بازگشایی درهای سالن یکی از در‌های ورودی شکست.
بسیاری از دانشجویان این مراسم را از ویدئو پروژکتورهای تعبیه شده در بیرون سالن مشاهده می‌کردند.
 
پیش از آغاز برنامه سرود‌های مختلفی پخش می‌شد. «یار دبستانی » ، « راه ما راه حق» ، «سر به پای آزادی»‌ ، «گنجشکک اشی مشی» و « ای ایران » با صدای شجریان از جمله این آهنگ‌ها بودند.
برنامه با قرائت قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی آغاز شد. حسین ظفرقندی رییس پیشین دانشگاه تهران نخستین سخنران این مراسم بود. وی در سخنان خود با اشاره به حادثه کوی دانشگاه در سال 78 و 88 گفت که دانشجویان حافظه قوی‌ای دارند و آن‌هایی که 60 سال پیش به دانشگاه و دانشجو بی حرمتی کردند هنوز مخاطب دانشجویان هستند. ظفرقندی همچنین گفت که به اعتقاد من 16 آذر یک دماسنج از میزان آزادی و شاخص‌های آن در کل جامعه است، اگر امروز مراسم 16 آذر به راحتی و در آزادی برگزار می‌شود جامعه هم وضعیت آزادی دارد اما اگر امروز در برگزاری این مراسم محدودیتی هست بدانید که وضعیت جامعه نیز اینگونه است.
دانشجویان حاضر در سالن پلاکارد‌های متنوعی در دست داشتند. روی این پلاکاردها شعارهایی نظیر : «ایمان، آگاهی، مدارا » ، «زندانی سیاسی را آزاد کنید»، « دانشجو می‌میرد ذلت نمی‌پذیرد» ،« الملک یبغی مع الکفر و لا یبغی مع الظلم» ،« هیهات مناذله» ،« الهم فک کل اسیر» ، «اوین دانشجو می‌پذیرد» و «آگاهی چشم اسفندیار خودکامان است» نوشته شده بود.
همچنین دانشجویان در حین برنامه شعار‌های الله اکبر و هیهات مناالذله سر می‌دادند. در زمانی هم که شعار یا حسین گفته می‌شد مجری برنامه سعی می‌کرد شعار همین «یاحسین » باقی بماند و وقتی دانشجویان شعارهای دیگری می‌دادند از ادامه شعار دادن‌ها ممانعت می‌کرد.
سخنان سخنرانان مراسم و همچنین بیانیه انجمن اسلامی که در حین برنامه ایراد شد با تشویق حضار روبرو شد. نکته جالب اینجا بود که بیانیه ای که دبیر انجمن اسلامی قرائت کرد طولانی تر از سخنرانی مهمانان بود. علی سبحانی در این بیانیه انتقاداتی را درباره فضای سیاسی حاکم بر دانشگاه ها و برخوردهای امنیتی و قضایی با دانشجویان مطرح کرد.
پخش کلیپ به مناسبت روز دانشجو یکی دیگر از برنامه‌های امروز در دانشکده ادبیات بود. این کلیپ در میانه پخش و زمانی که تصویر محمود احمدی‌نژاد بالا آمد پخش شد. مجری برنامه اعلام کرد که علت ناتمامی این کلیپ دستور مسئولان دانشگاه بوده است. این کلیپ همچنین بخش‌هایی از مراسم 16 آذر سال 87 را نشان می‌داد.
نقطه عطف برنامه امروز فیلم تولیدی انجمن اسلامی بود که گفت و گویی با سید محمد خاتمی رییس جمهور پیشین کشورمان انجام داده بودند. در ابتدای این فیلم که پس از سخنرانی فرشاد مومنی که در انتقاد از سیاست های اقتصادی دولت سخن گفت پخش شد دو نفر از اعضای انجمن اسلامی سوالات و درخواست‌های خود را با سید محمد خاتمی مطرح کردند و او پاسخ آن‌ها را داد. پس از فیلم پیامی که خاتمی برای مراسم امروز فرستاده بود پخش شد.
خاتمی در این پیام از رسالت دانشجویان در نقادی سخن گفت. وی همچنین از برخورد با دانشجویان و اساتید سخن گفت و این برخوردها را در شان نظام ندانست. وی همچنین راه حل برون رفت از بحران فعلی کشور را آزادی زندانیان سیاسی و رفع حصر از چهره‌ها سیاسی و برگزاری یک انتخابات آزاد و سالم عنوان کرد. خاتمی در این فیلم گفت که تا کنون نگران در حصر بودن میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی بوده اما اکنون نگران سلامتی آن‌هاست. پس از پایان مراسم دانشجویان شعر یاردبستانی را همخوانی کردند.


  

کبنانیوز:پاسخی به مطلب برنده مناظره هدایت خواه وکواکبیان کیست؟/ آقای کریمی، خود گویی خود خندی به به چه هنرمندی؟


نون والقلم و ما یسطرون <سوگند به قلم و آنچه می‌نویسند>


نوشته دوست گرامی آقای حمید کرمی در بابد<برنده مناظره هدایت خواه وکواکبیان کیست؟>  را مطالعه کردم و وقتی ایشان به زعم خود اما با نام ملت  یار هم فکر خود جناب هدایت خواه را پیروز مناظره خواندند و آن زمانی که دلایل پیروزی ایشان را نیز برشمردند  پیش از آنکه به غیر منطقی بودن دلایل آن نویسنده منتقد باشم آن چه مرا بیش از گذشته آزاده خاطر کرد ستایش بی حد و حصر و بت سازی وایجاد هاله نور مقدس نویسنده  به آقای هدایت خواه بود که تعصب نویسنده بی آنکه نظر همگان را بداند خود با انجام نظر سنجی های مهندسی و البته پنهان هم چون گذشته ایشان را برنده این مناظره معرفی کردند.
اولین نقد را باید به مسئولین برگزار کننده این نشست دانشجویی وارد دانست. آنجایی که بحث مناظره در مورد “پیرامون مذاکره و رابطه با آمریکا وگفتمان انقلاب درباره آمریکا”  می باشد باید از کسانی که شناخت و سر رشته ای به علوم سیاسی ، روابط بین الملل و فن دیپلماسی داشته اند دعوت می شد که وقتی به مدارک تحصیلی آقای کواکبیان با دکترای علوم سیاسی و آقای هدایت خواه با کارشناسی ارشد یا دکترای !؟ مبانی فق و حقوق اسلامی نگاهی سطحی می کنیم به بی نظمی و ناهمگن بودن سطح تفکرات و ارتباط تحصیلات با موضوع بحث مناظره همه چیز را در می یابیم که باید علاوه بر شنیدن نکات آکادمیک و منطقی  باید خود را نیز آماده گفتار تاریخی و به دور از بحث موضوع بدانیم!
که بنا بر چه منطقی آقای هدایت خواه می خواهند در مورد اصول روابط بین الملل یا فن دیپلماسی و یا حتی  علم سیاست در مورد رابطه با امریکا ارائه نظر دهند؟
آیا تنها به صرف عضو یک جبهه سیاسی بودن که سال تاسیس آن به اندازه انگشتان یک دست هم نمی رسد دلیل منطقی برای ورد به بحث دیپلماسی و روابط خارجیست؟
آیا اگر هدف برگزار کنندگان تنها ارائه نظرات و رسیدن به  نتیجه منطقی بود  جز این است که باید از کسی در مقابل دکتر کواکبیان دعوت می کردند که از بحث آکادمیک در مورد روابط بین الملل یا دیپلماسی سر رشته ای داشته باشد؟


جناب آقای کرمی


همان طور که به زیبای فرمودید مناظره آدابی دارد که متاسفانه برگزار کنندگان آن با دعوت از جناب هدایت خواه با توجه به رشته تحصیلی ایشان و موضوع بحث از همان ابتدا به بی راهه رفته اند که ای کاش شما دوست ارجمند نیز بی طرفانه آن را گوش زد می کردید تا امروز به جانبداری متهم نشوید!
از ادب و متانت سخن به میان آوردید اما طوری وانمود کرده اید که گویا دکتر کواکبیان بر این اصل پایبند نبودند . اتفاقا هر دو مهمان ارجمند  اگرچه اختلافات فکری زیادی با یکدیگر دارند اما هم آقای دکتر کواکبیان و هم آقای هدایت خواه در طول مناظره ادب و احترام یک دیگر را به زیبای حفظ کردند که باید به آن دو عزیز در روزگاری که آقایان اصولگرا در اریکه قدرت ادب را در برابر هوس قدرت ذبح می کنند درود فرستد و آرزوی شیوای و گسترش ادب را در ایران عزیز داشت.
دوست عزیز همان گونه که دکتر کواکبیان نیز بیان داشتند آقای هدایت خواه و طیف فکری ایشان بر خلاف آنچه که نوشته اید اصلا  حاضر به داشتن ارتباط با امریکا نیستند و گویی این تعصب و باور اشتباه را در افکار خود بنا به هر دلیلی تقویت کرده اند که اگر کسانی امروز بخواهند در باب مذاکره با آمریکا گام بردارد گویی دین و شریعت و شخصیت ایران عزیز را به تاراج برده است!
اتفاقا تمام بحث ما در ارائه همین نظر نفهته است! که دوستان محترم اصولگرایی از جمله اقای هدایت خواه بنا به عدم شناخت جامع از اصول روابط بین الملل و فن دیپلماسی وقتی اسم مذاکره با آمریکا به ذهنشان خطور می کند احساس می کنند مذاکره یعنی تسلیم شدن در برابر آمریکا؟
احساس می کنند اگر لفظ مذاکره را بر زبان جاری کنند یعنی دین و شریعت خود را به شیطان بزرگ! فروخته اند؟


ادامه مطلب...

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

سازمان غیر دولتی شفافیت بین الملل روز چهارشنبه گزارش سالانه خود را درباره فساد مالی و اداری منتشر کرد.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ بر این اساس ایران از 100 امتیاز، 28 نمره کسب کرده و با 13 رتبه تنزل نسبت به سال گذشته درمیان 174 جایگاه، صد و سی و سوم شده است.

کره شمالی، سومالی و افغانستان رتبه آخر را به خود اختصاص داده‌اند و دانمارک، فنلاند و نیوزیلند اول هستند.

رییس سازمان شفافیت بین الملل می‌گوید: «این گزارش‌‌ همان چیزی را ما ماههاست می‌گوییم تایید می‌کند، و آن اینکه خطر فساد در یک کشور، رابطه ای نزدیک با اقتصاد و ثبات در آن کشور دارد.»

این گزارش وضعیت فساد در محدوده پولی یورو را نگران کننده خوانده است. در میان بیست و هفت کشور عضو منطقه یورو، یونان و ایتالیا به ترتیب بیشترین فساد مالی و اداری را تجربه می‌کنند.

آلمان و فرانسه به عنوان قدرتمند‌ترین کشورهای محدوده یورو به ترتیب سیزدهم و بیست و دوم هستند.

شفافیت بین الملل، یک سازمان غیر دولتی و مستقل است که مقر آن در شهر برلن آلمان قرار دارد و از سال 1993 میلادی گزارش‌هایی درباره میزان فساد در کشورهای جهان و تلاش دولت‌ها برای مبارزه با آن منتشر می‌کند.


  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ