« طولانی ترین شبها نیز به خورشید می رسند »
« یلدا نماد امید ایرانی مبارک »
« شما طرز فکر بچهها را عوض کنید آنها خودشان پوشش خود را انتخاب خواهند کرد؛
شما نمیخواهد مدلش را بدوزید و تنش کنید! او خودش انتخاب میکند.
شما رابطه عاشقانه بین او و عالم وجود برقرار کنید، او خودش به نماز میایستد.
هی به زور بیدارش نکنید ... »
نون والقلم و ما یسطرون <سوگند به قلم و آنچه مینویسند>
نوشته دوست گرامی آقای حمید کرمی در بابد<برنده مناظره هدایت خواه وکواکبیان کیست؟> را مطالعه کردم و وقتی ایشان به زعم خود اما با نام ملت یار هم فکر خود جناب هدایت خواه را پیروز مناظره خواندند و آن زمانی که دلایل پیروزی ایشان را نیز برشمردند پیش از آنکه به غیر منطقی بودن دلایل آن نویسنده منتقد باشم آن چه مرا بیش از گذشته آزاده خاطر کرد ستایش بی حد و حصر و بت سازی وایجاد هاله نور مقدس نویسنده به آقای هدایت خواه بود که تعصب نویسنده بی آنکه نظر همگان را بداند خود با انجام نظر سنجی های مهندسی و البته پنهان هم چون گذشته ایشان را برنده این مناظره معرفی کردند.
اولین نقد را باید به مسئولین برگزار کننده این نشست دانشجویی وارد دانست. آنجایی که بحث مناظره در مورد “پیرامون مذاکره و رابطه با آمریکا وگفتمان انقلاب درباره آمریکا” می باشد باید از کسانی که شناخت و سر رشته ای به علوم سیاسی ، روابط بین الملل و فن دیپلماسی داشته اند دعوت می شد که وقتی به مدارک تحصیلی آقای کواکبیان با دکترای علوم سیاسی و آقای هدایت خواه با کارشناسی ارشد یا دکترای !؟ مبانی فق و حقوق اسلامی نگاهی سطحی می کنیم به بی نظمی و ناهمگن بودن سطح تفکرات و ارتباط تحصیلات با موضوع بحث مناظره همه چیز را در می یابیم که باید علاوه بر شنیدن نکات آکادمیک و منطقی باید خود را نیز آماده گفتار تاریخی و به دور از بحث موضوع بدانیم!
که بنا بر چه منطقی آقای هدایت خواه می خواهند در مورد اصول روابط بین الملل یا فن دیپلماسی و یا حتی علم سیاست در مورد رابطه با امریکا ارائه نظر دهند؟
آیا تنها به صرف عضو یک جبهه سیاسی بودن که سال تاسیس آن به اندازه انگشتان یک دست هم نمی رسد دلیل منطقی برای ورد به بحث دیپلماسی و روابط خارجیست؟
آیا اگر هدف برگزار کنندگان تنها ارائه نظرات و رسیدن به نتیجه منطقی بود جز این است که باید از کسی در مقابل دکتر کواکبیان دعوت می کردند که از بحث آکادمیک در مورد روابط بین الملل یا دیپلماسی سر رشته ای داشته باشد؟
جناب آقای کرمی
همان طور که به زیبای فرمودید مناظره آدابی دارد که متاسفانه برگزار کنندگان آن با دعوت از جناب هدایت خواه با توجه به رشته تحصیلی ایشان و موضوع بحث از همان ابتدا به بی راهه رفته اند که ای کاش شما دوست ارجمند نیز بی طرفانه آن را گوش زد می کردید تا امروز به جانبداری متهم نشوید!
از ادب و متانت سخن به میان آوردید اما طوری وانمود کرده اید که گویا دکتر کواکبیان بر این اصل پایبند نبودند . اتفاقا هر دو مهمان ارجمند اگرچه اختلافات فکری زیادی با یکدیگر دارند اما هم آقای دکتر کواکبیان و هم آقای هدایت خواه در طول مناظره ادب و احترام یک دیگر را به زیبای حفظ کردند که باید به آن دو عزیز در روزگاری که آقایان اصولگرا در اریکه قدرت ادب را در برابر هوس قدرت ذبح می کنند درود فرستد و آرزوی شیوای و گسترش ادب را در ایران عزیز داشت.
دوست عزیز همان گونه که دکتر کواکبیان نیز بیان داشتند آقای هدایت خواه و طیف فکری ایشان بر خلاف آنچه که نوشته اید اصلا حاضر به داشتن ارتباط با امریکا نیستند و گویی این تعصب و باور اشتباه را در افکار خود بنا به هر دلیلی تقویت کرده اند که اگر کسانی امروز بخواهند در باب مذاکره با آمریکا گام بردارد گویی دین و شریعت و شخصیت ایران عزیز را به تاراج برده است!
اتفاقا تمام بحث ما در ارائه همین نظر نفهته است! که دوستان محترم اصولگرایی از جمله اقای هدایت خواه بنا به عدم شناخت جامع از اصول روابط بین الملل و فن دیپلماسی وقتی اسم مذاکره با آمریکا به ذهنشان خطور می کند احساس می کنند مذاکره یعنی تسلیم شدن در برابر آمریکا؟
احساس می کنند اگر لفظ مذاکره را بر زبان جاری کنند یعنی دین و شریعت خود را به شیطان بزرگ! فروخته اند؟
سازمان غیر دولتی شفافیت بین الملل روز چهارشنبه گزارش سالانه خود را درباره فساد مالی و اداری منتشر کرد.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ بر این اساس ایران از 100 امتیاز، 28 نمره کسب کرده و با 13 رتبه تنزل نسبت به سال گذشته درمیان 174 جایگاه، صد و سی و سوم شده است.
کره شمالی، سومالی و افغانستان رتبه آخر را به خود اختصاص دادهاند و دانمارک، فنلاند و نیوزیلند اول هستند.
رییس سازمان شفافیت بین الملل میگوید: «این گزارش همان چیزی را ما ماههاست میگوییم تایید میکند، و آن اینکه خطر فساد در یک کشور، رابطه ای نزدیک با اقتصاد و ثبات در آن کشور دارد.»
این گزارش وضعیت فساد در محدوده پولی یورو را نگران کننده خوانده است. در میان بیست و هفت کشور عضو منطقه یورو، یونان و ایتالیا به ترتیب بیشترین فساد مالی و اداری را تجربه میکنند.
آلمان و فرانسه به عنوان قدرتمندترین کشورهای محدوده یورو به ترتیب سیزدهم و بیست و دوم هستند.
شفافیت بین الملل، یک سازمان غیر دولتی و مستقل است که مقر آن در شهر برلن آلمان قرار دارد و از سال 1993 میلادی گزارشهایی درباره میزان فساد در کشورهای جهان و تلاش دولتها برای مبارزه با آن منتشر میکند.