سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 40
بازدید دیروز : 28
کل بازدید : 198305
کل یادداشتها ها : 121
خبر مایه


کبنانیوز؛ در پی انتشار مقاله ی با عنوان ” صد واقعه چون دوم خرداد بسازیم” با قلم احسان یوسفی در کبنانیوز، مجتبی ثابتی دبیر سیاسی بسیج دانشجوی دانشگاه تربیت مدرس تهران جوابیه ای به کبنانیوز ارسال کرده است که عیناً منتشر می شود:

فبشر عبادی الذین یستمعون القول و یتبعون احسنه
دوم خرداد=تلخ ترین حماسه
ضمن عرض سلام و آرزوی توفیق خدمت همه خوانندگان عزیز علی الخصوص برادر اهل فضل، ادب وفلم جناب اقای احسان عزیزی. حقیر نه بزرگم که خطابه ای کنم، نه پیرم که نصیحتی کنم و نه شاعرم که شعر بگویم کوچکترینیم که تک تمنایم مطالعه این مقاله الکن وناقص بدون تعصبات سیاسی، حزبی و. . . میباشد تا شاید بتوانیم با شناخت جامع الاطراف فضای واقعی سیاسی و اجتماعی پیرامون خود بار سنگین این رسالتی که هزاران شهید، ازاده و جانباز بر ما به عاریه گذاشتند را سالم به منزل رسانیم. ان شا الله.

این را نیزبگویم بنده هرگز در مقام دفاع از دولتی خاص (مثلا دولت اقای احمدی نژاد)نیستم ومعتقدم که ایشان هم مبری از اشتباه نیستند انقلاب شگرف اسلامی ایران که نوعأ مدل جدید نظامهای مدیریتی جهان امروزرا به وجود آورد در همان طلیعه راه خود کینه امپریالیسم را متوجه خوددید. انقلابی که حاکمیت الهی را به وسیله مردم و شهروندانش محقق ساخت، انقلابی دارای مولفه ای که حتی جوامع دمکراتیک هم از فهم آن عاجز بودند و انقلابی که به غرب وشرق نشان داد هرگز در این نظام مبتنی بر حاکمیت خداوندی، بن بست وجود ندارد. حضور کم نظیر در پای صندوقهای رأی در دوم خرداد 76 آن هم برای کشور نوپا و انقلابی که همه قدرتهای غرب و شرق را در ضدیت و تقابل با خود می بیند در اوج رقابتهای سیاسی و تشکیلاتی ضربه سهمگین مردم سالاری و آزادی رأی و عقیده بر پیکره پوشالی غرب بود را به کما برد. ضمن اینکه نشان داد انتقال قدرت وحق انتخاب برای ملت بسیار منظم و منطقی تر از رژیمهای انتخاباتی غرب صورت می گیرد به آنها تفهیم کرد مادامیکه مردمان این مرز حیثیت نظام و ارزشهای بنیادین خود را در خطر ببیند- به قدرت تمام افکار پلید را شناسایی و منزوی مینماید و لذا رهبر انقلاب به احترام قاطبه مردم و فهم سیاسی مکتبی این حضور را به حماسه تمثیل نمود. اصولأحماسه، طراوت، شیرینی و لطافتی دارد که تداعی آن هرکسی را بر سر ذوق می آورد، چه شده است که یادآوری حماسه دوم خرداد عاقبتی فارغ از عافیت و عزت را به اذهان متبادر میکند. چه شده است که طیف دوم خرداد قدر الطاف و موهبت جمهوریت را ندانسته و با دست خود چاهی را برای خودکشی خود فراهم کرده.

یک بند مقاله شما بنده را شوکه کرد آنجا که از خاتمی و تفسیر زیبایش ازاسلام گفتید البته عجالتا کمی نیز خندیدم. اری اگر در تفاسیر احکام اسلامی دست دادن یک مرد روحانی(سید اصلاحات اقای خاتمی)با زن نا محرم اجنبی با پوشش وقیحانه استحباب دارد میپذیریم که شما صحیح میفرمایید وخوش گویی کردید لیکن به نطر میرسد که سید اصلاحاتتان اینجا را هم. . . هم. شعار زدگی، غرب زدگی و انفعال فرهنگی، تسامح فرهنگی و رفاه طلبی کارگزاران دوم خرداد تنها چند دلیل از عوامل قهر ملت با جریان دوم خرداد بود. همان زمانی که اصلاحا تیها صراحتا توسعه سیاسی را مقدم بر توسعه اقتصادی وفرهنگی خواندند و غافل از آن بودند که اساس انقلاب ایران مبتنی بر فرهنگ غنی اسلام می باشد و از طرفی ملت مظلوم ایران در اوج لبریز بودن کوزه فرهنگ اصیل دینی تشنه شراب ناب کوزه موجود بودند. آنگاهی که محرومیت وفقر اقتصادی در اقسا نقاط کشورمان بیداد میکرد، دوم خردادیها در تفکر دعواها و سهم خواهی سیاسی و غوغا سالاری های غیر متعارف بودند گویی به واقع نمی دانستند که فقط سنگ قبرشان را نتراشیده اند. همان زمانی که دیدگاههای سکولاری صاحب نظران اصلاحات (مجتهد شبستری، بشیریه)دردانشگاهها ترویج پیدا می کرد فقط خودشان نمی دانستند که اشاعه این دیدگاهها معلولی به غیر از عدم مقبولیت برای آنها نخواهد داشت. همان زمانی که نشریات زنجیره ای و نظریه پردازان اصلاحات(عبدی و عبادی)ها تمام قد از فیمینیست دفاع میکردند و مادامیکه تحلیلگران این جبهه نهادهای انقلابی و ریشه دار (سپاه و بسیج)را به باد انتقادهای مغرضانه میگرفتند والبته قدرت ادراک همبستگی مردم با این نهادهای انقلابی را نداشتند وهمان زمانی که ارزشها از تواضع، ساده زیستی و مردم داری به سمت ماشینهای آنچنانی و دکوراسیون های چند صد میلیونی اتاق وزرا سوق پیدا کرد. همان زمانی که وزرا و مقامات اصلاحاتی صرفأ به خاطر مقام وزارت، بورس تحصیلی دکتری میگرفتند دیگر شبهه ای برای رویگردانی ملت باقی نگذاشت. افاضات نورچشمیها ی دوم خردادی (اغاجری)یادمان نمیرود که چطور عنوان میکردند، اسلام پاسخگوی مسائل امروزی نیست، و چگونه می گفتند عاشورا نماد خشونت طلبی است، به چه شکل می گفتند دین افیون توده ها و حکومتها ست. عدم تحلیل صحیح سیاسی و جامعه شناختی جریان دوم خرداد از بطن جامعه عنصراساسی دیگری در از بین بردن طعم حماسه بود، ملت ایران انقلابشان را برای استقلال، هویت و امنیت مادی و معنوی پاس می داشتند این در حالی است که در دوران اصلاحات شاهد نفوذ فرهنگ علیل غربی و حمایت بی چون و چرا از آن وخمودی وزارتخانه های متولی امور فرهنگی بودیم تا جایی که رهبری که حضرتعالی در مقاله خود از ان دم میزنید صراحتأ به وزیر فرهنگ اصلاحات(مهاجرانی)انتقاد کرده و فرمودند در دوران شما حتی یک کار فرهنگی صحیح اتفاق نیفتاده مضافأ اینکه ایجاد فضای امن برای اپوزیسیون خارج از کشور وهمراهی با جولان مخالفین با اصول نظام (ابراهیم یزدی)ها، مغالطه رفتاری با قانون به اسم قانون گرایی، توهین به اعتقادات به طوری که متوسط روزانه 6شبهه به اعتقادات شیعی وارد میکردند، از طرفی عقب ماندگی مفرط دولت ازبرنامه های مصوب اقتصادی و عدم نیل به اهداف توسعه ای و سند چشم اندازو نرسیدن به رشد اقتصادی معین نیز جزوعلتهای ناقصه ای از رویگردانی مردم ازدوم خرداد گردید.

القای سیاست تساهل در سیاست خارجه که نتیجه ای به غیر ازانزوای دیپلماتیک ایران در بر نداشت و اتخاذ سیاست گفتگوی تمدن ها به شیوه تعامل وعقب نشینی در قبال غرب که نتیجه ای به غیر از محور شرارت خواندن ایران از جانب غرب را عاید نشد، اوج تفاوت دیدگاه مردم با مسئولین اجرایی کشور در مباحث سیاست خارجه را نمایان ساخت. پلمپ تاسیسات هسته ای دیگر جام زهرآلودی بود که دوم خردادیها طعم شیرین حماسه 76 را از بین بردند. اقدامی که باعث شد خودمان را در مقام متهم قراردهیم و زمینه جسارتهای غرب را آماده کنیم و هیچ ضمانتی برای خود باقی نگذاریم کما اینکه ملاحظه کردیم که غرب، هرگز به تعهدات خود عمل نکرد. حال شما قاضی ما شوید امروزه1+5خاضعانه ازما میخواهد که اورانیوم بیست درصد را خودشان برای ما تامین کنند لیکن ایران مصمم میباشد که ما دیگر ازشما خرید نخواهیم کرد این در شرایطی می باشد که یقینا شما میدانید در دولت فخیمه اصلاحات، آقایان به هر دری میزدند که اورانیوم غنی شده سه ونیم درصدی را از اروپا بخرند ولی اروپا و هیات مذاکره کننده اروپایی به ما پوزخند میزدند ولذا خواهشمندیم جهت حفظ اسرار خود دیگر از سیاست خارجه صحبتی به میان نیاورید که شاید به ناچار اسرارتان را هویدا کنیم-مردم ایران فراموش نخواهند کرد تقدیم لوایح 2 قلو به مجلس را که باعث افزایش اختیارات رئیس جمهور و حذف نظارت استصوابی می شد. در حالی که این اقدام خلاف روشن با قانون اساسی می باشد، و فراموش نمی کنند چه کسانی لزوم عبور از قانون اساسی را طرح کردند و چه کسانی خروج از حاکمیت را کلید زدند، خروجی که معنای استعفای رئیس جمهور و نمایندگان مجلس بود و استعفایی که بدترین هتاکی به مردم تلقی میشد. استراتژی فتح سنگر به سنگر از جانب اتاق فکر دوم خرداد از خاطر ملت ایران پاک نخواهد شد. ایا می خواهید انکارکنید؟ مبرهن شدن چهره واقعی برخی از بزرگان دوم خرداد در کنفرانس برلین که مأمن هرگونه بی حرمتی به ارزشها، امام و قانون اساسی بود و محملی که ازتجزیه طلبان گرفته تا سلطنت طلبان و ملی مذهبی ها و نمایندگانی ازمجاهدین و مشارکت که همگی هم رأی و هم قسم، ارزشهای انقلاب را به سخره گرفتند. به قول شاعر از کوزه همان تراود که در اوست اساسا به خروجی های دولت خاتمی و نزدیکانش عنایتی داشتید؟ از حجاریان خبری دارید؟ابطحی کجاست؟ بهزاد نبوی چه میکند؟از فاتح، عطریانفر، تاجزاده، اغاجری، رمضانزاده، سروش، کدیور، خبری دارید؟

راستی اخرین مصاحبه کروبی و موسوی یاران غار و رفیقان شفیق سید محمد خاتمی با بی بی سی چه مدت گذشته است؟ به نظرم یا تعریف ولایت مداری را مصادره به مطلوب کردید یا اینکه مواضع افراد فوق و در مقابل انها رهبری را در فتنه 88 در حافظه تاریخی تان تداعی نکردید اما از انجایی که از 8ماه دفاع مقدس فتنه88 زمان زیادی نگدشته واز متنتان هم اینچنین به نظر میرسد که شما انسان مستعدی هستد میتوان گمان برد که بنابر این شواهد، شما دارای حافظه تاریخی خوبی نیز باشید پس. . . ؟ البته در یک بند از متن شما کاملا هم نظرم انجایی که فرمودید هر وقت به تقویم مینگرم دلم اتش میگیرد، باور کنید دل بنده هم میسوزد که چرا این سید شما با ارزشهای ناب این انقلاب که یک روزش سوم خرداد بو اینچنین کرد؟ و چوب حراج به خیلی از غیر قابل فروشهایمان داد؟چگونه به خود اجازه داد به ادعای مقبولیت دوم خردادی, شمش های طلای سوم خرداد را پیش فروش نماید؟ موارد فوق تنها گوشه ای ازبه ذیل کشاندن محتوای انقلاب اسلامی توسط جریان دوم خرداد بود. جریانی که حتی تئوریسین های آن، خود را متهم به محافظه کاری، ملاحظه کاری و انزوای دیپلماتیک میکند چه برسد به اینکه امثال بنده بخواهند انهارا واکاوی کنند. جریانی که در پایان عمر 8 ساله موهبتی غیر از رکود سیاست خارجی شکست پروژه های اقتصادی، و ایفای معظلات شدید اجتماعی و فرهنگی و ورود ادبیات فرهنگی رضاخان را به همراه نداشت البته با شمایی نرم. چراکه رضاخان فرهنگ برهنگی را اجبارأ بر مردم تحمیل می کرد ولی دوم خرداد فرهنگ برهنگی را با تشویق و ترغیب اما آن چیزی که نتیجه ی بی تدبیری دوم خردادیها گردید قبل از هر چیز به قهقرا کشاندن خود جریان اصلاحات بود و به تعبیری خودکشی سیاسی و خلع سلاح کردن خودشان و از طرفی اصالت و قدرت واقعی گفتمان اصیل انقلاب را اثبات نمود و درنهایت حماسه ای را که مردم به آنها به عاریت داده بودند را به راحتی هرچه تمام تر از کف دادندهرچند مقاله فوق را در مدت زمان 2ساعت فراهم کرده و بسیاری از موارد به خاطر ذیق زمان نوشته نشد لیکن به خاطر اینکه دیگران گمان نبرند که سخنشان عین استدلال میباشد مجبور شدم که هرچه سریعتر به مدیر سایت تحویل دهم یقینا در فرصت مناسب به تکلیف خود حول روشنگری به صور دیگر اقدام خواهم نمود و علی الاسلام والسلام.

مجتبی ثابتی

دبیر سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس تهران






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ